Hotfix
Hotfix til version 0.1.11
Oversat fra de engelske noter. Læs på engelsk
- Din vennekode er din igen. Hvis du før havde tilsluttet dig en vens verden, kunne dit spil vise deres kode som din. Derfor havde hele vennegrupper den samme kode, og derfor kunne en ven „tilslutte sig dit hold“, men aldrig dukke op i din verden eller dine 4 pladser. Nu viser dit spil kun din egen kode. Hvis du stadig er med i et gammelt hold fra at have tilsluttet dig nogen, forlader du det af dig selv, når du åbner din verden.
- Noibat har sin originale sprite tilbage. En af pladsholder-spritene var kommet ind i spillet ved en fejl.
